Solárna kozmetika Ed Hardy Tanovations

Novinka! Nový rad solárnej kozmetiky Ed Hardy Tanovations nájdete v našom e-shope. Zhnednutie bez následkov – to bolo motto priekopníkov opaľovania. Kvalitná solárna kozmetika, ako doplnok opaľovania, by toto želanie mala plniť. Ako už vieme, opaľovanie, pokiaľ má mať dlhodobo pozitívny efekt, musí vždy pozostávať z kombinácie opaľovania a starostlivosti o pleť. Kvalitná solárna kozmetika, akou je aj Tanovations, to po všetkých stránkach spĺňa, spojila klenoty ochranných a regeneračných látok pre našu pokožku. 

Výhody solárnej kozmetiky:

Sme toho názoru, že používanie solárnej kozmetiky je dôležité, nakoľko nás naša pokožka chráni pred vplyvmi okolitého prostredia, je súčasťou nášho imunitného systému a zúčastňuje sa dôležitých procesov látkovej výmeny. Naša pleť tvorí prirodzenú bariéru a zároveň je životne dôležitým spojením s okolitým prostredím. A to sú teda dosť silné dôvody na to, aby sme jej venovali zvýšenú pozornosť. Zistite viac o tom, prečo používať solárnu kozmetiku.

Produkty modernej solárnej kozmetiky Tanovations

  1. urýchľujú a posilňujú zhnednutie – na rozdiel od slnečnej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je umožniť človeku čo najdlhší pobyt na slnku bez trvalých následkov, snaží sa solárna kozmetika, tak šetrne ako sa len dá, proces zhnednutia urýchliť a zintenzívniť, teda čas pod UV- lúčmi skrátiť. Pritom nejde o ochranu pred svetelnými lúčmi, to by bolo skôr kontra produktívne, ale o účinnosť zhnednutia.
  2. zabezpečujú a podporujú zhnednutie – solárna kozmetika sa snaží vytvoriť v pokožke optimálne podmienky na rýchle a intenzívne zhnednutie a zároveň toto zhnednutie čo najdlhšie udržať. Keďže zhnednutie kože je vlastne oxidáciou a dochádza pri nej k spotrebe kyslíka, dodatočný prísun tohto prvku má urýchliť sfarbenie kože.
  3. zmierňujú alebo úplne zabraňujú škodlivým následkom – pred, počas a po opaľovaní má byť koži zabezpečený prísun všetkých látok, ktoré počas opaľovania stráca. Tým sa zabráni poškodeniu kože a posilní pozitívny účinok. Bežné výrobky sú preto vhodné len čiastočne, lebo nezohľadňujú všetky osobitosti stresovanej pokožky a tým nezabezpečujú dostatočný ukľudňujúci a liečivý účinok.

Doprajte si kvalitu, ktorú oceníte

error:

MÁTE ZÁUJEM O NAŠE SLUŽBY ?

máte záujem o solárium ?